✓ Mange års erfaring

✓ Veluddannede fagfolk

✓ Gratis rådgivning og vurdering​

​Tilbyg og nybyg af boliger, kontorer og erhvervsejendomme

Hos Jonas Juul ApS i Lyngby nær Holte i Nordsjælland laver vi alt inden for ombyg, tilbyg og nybyg samt forskellige former for renoveringer og moderniseringer af boliger, kontorer og erhvervsejendomme. 

En ombygning, tilbygning eller nybygning kan have til formål at skabe en mere tidssvarende udnyttelse af kvadratmeterne, men det kan også skyldes en anderledes familiesammensætning.

Mange muligheder for ombyg, tilbyg og nybyg

​Der kan være mange årsager til behovet for tilbyg og nybyg. Måske er der ikke plads til alle bilerne i garagen, der er kommet flere børn til, end der er værelser, eller børnene flyttet hjemmefra, så der er for mange værelser. I den forbindelse kan værelserne for eksempel lægges sammen eller adskilles.

Det kan også være, at drømmeboligen er fundet og købt, men at den ikke er helt som ønsket. Måske er stuen for lille, måske ønskes en vinterhave, eller et anneks med ekstra værelser. Mulighederne er næsten uendelige, når det kommer til tilbyg og nybyg.​

Det kan også være et ønske om en større garage, en ekstra carport, et værksted eller et skur,en større terrasse eller ligefrem en tagterrasse. Vi hjælper med alle former for ombyg, tilbyg og nybyg samt renovering, og vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed, hvis vores kunder overvejer nogle af de mange muligheder.

Kontakt os for at drøfte jeres ønsker og behov

​Du er velkommen til at kontakte os på telefon 61 74 89 17 eller på jj@jonasjuulaps.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på ombyg, tilbyg og nybyg.

Er du interesseret?

​Så kontakt os på 61 74 89 17, og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.

Firmanavn & CVR​

Jonas Juul ApS

CVR: ​36917636

Kontakt os

Telefon: 61 74 89 17

E-mail: jj@jonasjuulaps.dk