✓ Mange års erfaring

✓ Veluddannede fagfolk

✓ Gratis rådgivning og vurdering​

Udskiftning af vinduer og døre er vi eksperter i

​Går du med tanken om at få en udskiftning af døre og/eller vinduer i dit hjem eller firma? Hos Jonas Juul ApS i Lyngby reparer, istandsætter og udskifter vi vinduer og døre for privat- og erhvervskunder samt boligselskaber i og omkring Holte og det meste af Nordsjælland. Vi kan tilbyde et bredt udvalg af nye vinduer og døre til ethvert hjem - lige fra det klassiske til det enkle og moderne.

Vi kan klare det meste, og vi laver typisk følgende:

  • Montering af vinduer
  • Montering af døre
  • Udskiftning af vinduer
  • Udskiftning af indvendige døre
  • Nye døre og vinduer efter mål

Vi tilbyder udskiftning af døre og vinduer efter mål

Døre eller vinduer kan leveres i stort set alle størrelser, stilarter og udformninger. Vores snedkerværksted kan også efterkomme specialønsker, hvis det ikke er muligt at anskaffe det ønskede fra en af de førende vinduesproducenter. 

Vi lægger stor vægt på et godt håndværk på vores snedkerværksted. Derfor fremstår vores snedkerarbejde lige så smukt og elegant som standardvinduer. De fleste kan bruge standardvinduer, og for tiden er det især populært med en kombination af træ, aluminium og lavenergiruder.

Vi kan naturligvis også levere elementer i rent træ, rent aluminium og rent plast. Vores produkter i alu-træ har en lang holdbarhed og er næsten vedligeholdelsesfrie, hvorfor de også er populære.

Hvad koster udskiftning af vinduer og døre?

Prisen for udskiftning af vinduer og døre, afhænger af flere elementer, og det er derfor svært at komme med en pris, uden at kende til opgavens størrelse, valg af materialer og fabrikat, osv.

Sommetider kan det bedst betale sig at istandsætte de nuværende døre og vinduer, hvis de kun er småslidte eller skæve, og derfor nemt kan rettes op. Er det tilfældet, maler vi dem og giver dem nye isoleringslister. Andre gange kan det bedre svare sig med en udskiftning af døre og vinduer til noget helt nyt. Efterfølgende er den rigtige vedligeholdelse nøglen til, at vinduerne eller dørene holder sig smukke.

Uanset hvad der gør sig gældende for netop din situation, sørger vi for at tilbyde en så billig løsning, som opgaven tillader.​

Ring til os på telefon 61 74 89 17 eller send en mail til jj@jonasjuulaps.dk, for at få et uforpligtende tilbud på udskiftning af dine døre eller vinduer.

Er du interesseret?

​Så kontakt os på 61 74 89 17, og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.

Firmanavn & CVR​

Jonas Juul ApS

CVR: ​36917636

Kontakt os

Telefon: 61 74 89 17

E-mail: jj@jonasjuulaps.dk