✓ Medlem af Byg Garanti

✓ Veluddannede fagfolk

✓ Gratis rådgivning og vurdering​

Vinduer og døre istandsættes og udskiftes

​Hos Jonas Juul ApS i Lyngby nær Holte i Nordsjælland reparerer, istandsætter og udskifter vi vinduer og døre for blandt andet privat- og erhvervskunder samt boligselskaber. Vi kan tilbyde et bredt udvalg af nye vinduer og døre til ethvert hjem - lige fra det klassiske til det enkle og moderne.

Døre og vinduer specialfremstilledes eller leveres som standard

​Døre eller vinduer kan leveres i stort set alle størrelser, stilarter og udformninger. Vores snedkerværksted kan også efterkomme specialønsker, hvis det ikke er muligt at anskaffe det ønskede fra en af de førende vinduesproducenter. 

Vi lægger stor vægt på et godt håndværk på vores snedkerværksted. Derfor fremstår vores snedkerarbejde lige så smukt og elegant som standardvinduer. De fleste kan bruge standardvinduer, og for tiden er det især populært med en kombination af træ, aluminium og lavenergiruder.

Vi kan naturligvis også levere elementer i rent træ, rent aluminium og rent plast. Vores produkter i alu-træ har en lang holdbarhed og er næsten vedligeholdelsesfrie, hvorfor de også er populære.

Sommetider kan det bedst betale sig at istandsætte de nuværende døre og vinduer, hvis de kun er småslidte eller skæve, og derfor nemt kan rettes op. Er det tilfældet, maler vi dem og giver dem nye isoleringslister. Andre gange kan det bedre svare sig med en udskiftning til noget helt nyt. Efterfølgende er den rigtige vedligeholdelse nøglen til, at vinduerne eller dørene holder sig smukke.

Hør meget mere og få et uforpligtende tilbud

​Kontakt os på telefon 61 74 89 17 eller på jj@jonasjuulaps.dk for at få et uforpligtende tilbud på nye vinduer og/eller døre.

Er du interesseret?

​Så kontakt os på 61 74 89 17, og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.

Firmanavn & CVR​

Jonas Juul ApS

CVR: ​36917636

Kontakt os

Telefon: 61 74 89 17

E-mail: jj@jonasjuulaps.dk